REBECCA

Pluggar grafisk design, chefar över tidning, copywritar, illustrerar och dricker kaffe. Om dagarna gör jag Norrköpings gator osafe och snyggskriver om vardagens begivenheter. Här hittar du en del av det jag skapat; för hand, eller med adobes kreativa suit som vapendragare. Tja! [Läs mer]

Datum

2013-07-12

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Sympatitagg

Idag uppdaterar jag mitt facebookflöde frekvent, vill skymta "jag kom in!"-uppdateringar. För ungefär ett år sedan var det jag som stod för den statusuppdateringen. Då hade jag ingen aning om vad jag gett mig in på - sista insökningsdagen hade magkänslan fått mig att ändra mitt val, och den linje som stod först på min lista var en linje jag egentligen inte visste något om. Det var pirrigt att tacka ja några månader senare.
 
Till alla er som är jävligt osäkra på pluggfronten säger jag, skit i osäkerheten och KÖR! Det kan ju faktiskt inte gå mer än fel. Den insikten tog mig till Norrköping och gav mig privilegiet att få studera något som visade sig vara exakt det jag älskar, tillsammans med människor som, precis som jag, ser skönheten i en stor kopp kaffe, förstår varför katter är så enormt enastående och som vet att inget är snyggt - bara estetiskt tilltalande.
 
Så, kom igen nu facebookkompisar. Fyll min feed med vart ni hamnar! Ni kommer ha så jävla kul och jag är taggad å era vägnar. 
 
 
ett stycke sjukt random bilder från nolle-p och första tenta-p. 
 

Trackback
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: