REBECCA

Pluggar grafisk design, chefar över tidning, copywritar, illustrerar och dricker kaffe. Om dagarna gör jag Norrköpings gator osafe och snyggskriver om vardagens begivenheter. Här hittar du en del av det jag skapat; för hand, eller med adobes kreativa suit som vapendragare. Tja! [Läs mer]

Datum

2013-05-28

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Linopressen i maj

Kom på att jag glömt länka senaste numret av Linopressen. Den här gången kan du till exempel läsa intervjuer med State of Drama och Crazy Pictures. Enjoy osv!
 
 

Datum

2013-05-25

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Vad jag gjorde i maj

Klockan sju en lördagkväll är en, föga förvånande, ensam i maccis. Ganska awesome, eftersom en då kan spela Håkan på högsta volym! Nu kan jag i alla fall meddela att infografiken om sommaraktiviteter är klar. Tänkte slänga in den här senare, men tills dess kan ni som inte följer mig på instagram (lär väl vara cirka 0 av er men ändå!) se vad jag har haft för mig den här månaden. Som ni längtat!
Värmen kom till Norpan och jag inveg mina nya skor på bryggan. / Åkte hem och fick se affischen jag gjort till min pappa upptryckt och klar. Fet känsla! / Hittade en förträfflig nyckelring på Designtorget / Kurerade halsfluss med kopiösa mängder silverte och disneyfilmer / Blev frisk och hade sommarens första grill / Var fredagsglad och peppade fuck off med Trappans marknadsföringslag 

Datum

2013-05-14

Publicerat i

Bilder

Kommentarer

+ 0

Bilder

Berlin

Varje kristi himmelsfärdshelg sedan 2008 har jag och min familj tagit en weekend till någon av europas huvudstäder (även fast vi var i Barcelona en gång; "Kataloniens huvudstad!" Envisades mamma). Den här gången var det i alla fall Berlins tur. Pga sjuk och lite smått treo-neddrogad var detta kanske inte den piggaste resan jag varit på, men det var fett trevligt ändå, så klart. Här kommer lite bildz!
FINCAFÉ
 
MUR

HUS
MAT
 
KLÄD
 
 
PS. om inte den här halsonten går över snart, amputerar jag halsjäveln. gahhhh. ville bara få det ur systemet. hej.
 

Datum

2013-05-02

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Att vara hemma

Nu ni! Nu har jag flyttfixat i 6 timmar, och typ hälften av mina saker infinner sig i nya läggan. Jag och mattan städade tills det blev för mörkt för att se (pga inga lampor!) och sedan drog vi hem.
Innan dess hanns det dock med en flyttfika efter att ha burit upp all skit 2 våningar. Värt!