REBECCA

Pluggar grafisk design, chefar över tidning, copywritar, illustrerar och dricker kaffe. Om dagarna gör jag Norrköpings gator osafe och snyggskriver om vardagens begivenheter. Här hittar du en del av det jag skapat; för hand, eller med adobes kreativa suit som vapendragare. Tja! [Läs mer]

Datum

2012-07-30

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Mitt namn är Rebecca

 
 
Tjena, tjena! För att inte redan från första stund bjuda på extremt ointressant läsning, tänker jag fatta mig kort. Bear with me!
 
Jag är en 18-årig tjej som brinner för allt som är kreativt och kul. Innnan sommaren tog jag studenten efter tre underbara år på tekniklinjen med inriktning design i Jönköping, och nu i augusti tänker jag vidga mina vyer och flytta till Norrköping. Där ska jag studera GDK (grafisk design och kommunikation), vilket jag tror kommer bli rättså awesome.
 
Jag mår som allra allra bäst när solen är framme, gärna sittandes på en mysig uteservering med en latte och några nära vänner tills stängningsdags. Jag älskar att prata! (kanske kroppen som överkompenserar från mina år som lite blygare?)
 
 
På förstaplatsen inom kategorin favoritfilm trängs titlar som Harry Potter, LOTR och Donnie Darko, favoritserierna är New Girl, Avatar och Game of Thrones och efter skolan ska jag dedikera mitt liv åt att göra den perfekta Mojiton. Och kanske något mer vid sidan om. Puss!

Trackback
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: