REBECCA

Pluggar grafisk design, chefar över tidning, copywritar, illustrerar och dricker kaffe. Om dagarna gör jag Norrköpings gator osafe och snyggskriver om vardagens begivenheter. Här hittar du en del av det jag skapat; för hand, eller med adobes kreativa suit som vapendragare. Tja! [Läs mer]

Datum

2014-02-27

Publicerat i

Do it yourself

Kommentarer

+ 0

Do it yourself

Äggfria pannkakor

 
Dagens tips (lalala dagens tips)!
 
Ni vet väl att det går jättebra att göra pannkakor utan ägg? Dessa pannkakor innehåller 3dl mjöl, 5dl mjölk (eller soyadryck i mitt fall men det blev sådär..) 3 msk smör och lite salt. Superlätt!

Datum

2014-02-20

Publicerat i

Bilder

Kommentarer

+ 0

Bilder

Ska vi plocka äpplen?

 
För några dagar sedan gjorde jag ett mönster med den finfina äpplen. Och så skaffade jag ett behance-konto! Om du vill följa mig där eller kolla på andra saker jag har gjort, klicka här. Hoppas ni gillar mönstret!
 

Datum

2014-02-18

Publicerat i

Do it yourself

Kommentarer

+ 1

Do it yourself

Frukostsmoothie



Jag är en sån person som verkligen ogillar frukost (verkar dessutom vara ensam om detta?!) Men idag dricker jag en av de få värda frukostarna: smoothie.
Den är värd eftersom den går sjukt fort att göra (fortare än att koka kaffe), och för att den är sjukt nice on the tastebudz.
Såhär gör du en portion:
Mixa en halv banan, lite blåbär och hallon, en och en halv matsked naturell lättkvarg och en skvätt sojamjölk (beror på hur tjock du vill ha smoothien). Klart!
 
PS. Det är jätteäckligt att dricka ur ett fint papperssugrör. Do not recommend.

Datum

2014-02-17

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Sol och söt grape

 
Denna halvkassa bild illustrerar hur jäkla nice det är just nu. Att vi har morgonsol i köket är fan det bästa som hänt, någonsin.

Datum

2014-02-11

Publicerat i

Linopressen

Kommentarer

+ 0

Linopressen

Allt om tiden

 
 
 
Det här är mitt sista nummer som chefredaktör för Linopressen, så se till att kolla in det! Temat är tid i alla dess former.