REBECCA

Pluggar grafisk design, chefar över tidning, copywritar, illustrerar och dricker kaffe. Om dagarna gör jag Norrköpings gator osafe och snyggskriver om vardagens begivenheter. Här hittar du en del av det jag skapat; för hand, eller med adobes kreativa suit som vapendragare. Tja! [Läs mer]

Datum

2012-08-29

Publicerat i

Bilder

Kommentarer

+ 0

Bilder

Nollningsslut och skolstart

 
Tjenare! Nu har nolle-p slutat och jag kan nu mera referera till mig själv som "ettan". Känns tråkigt, men mest skönt egentligen; att festa varje kväll förlorar liksom sin glans efter tillräckligt lång tid, haha. 
 
Och i och med att nolle-p är slut, tar skolan vid och vi har börjat studera på riktigt nu. Och det är så jävulskt kul! Tog en screenshot på vårt första arbete i illustrator som ska vara inne på fredag - en karta över campus norrköping, ungefär. Är ganska extremt n00b i det programmet, men det är så himla roligt! 
 
 

Datum

2012-08-10

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Jag har hunnit med mycket

Den här veckan kan i stort sett beskrivas med dessa bilder. och eftersom att jag vet att du är intresserad, keep on readin' soldier!
 
1. ätit cheesecake. fett god. fett fet. som det ska vara.
2. druckit enorma mängder te, i mina älsklingskoppar. 
3. spelat alfapet med pojkvännen. bästa spelet. ord som "jäsdegssele" och "riddon" accepterades, och trots ett mycket tappert kämpande förlorade jag. (FAN)
4. blev glad för att jag ska flytta!
5. blev ledsen för att jag ska flytta.. obs, ej tårar. är för cool för att gråta.
 
helt ärligt är jag skitnervös. och exalterad; jag flyttar liksom I MORGON!
 
ps. inser nu att cheesecake-bilden har liite för hög standard i jämförelse med de andra, haha. men den är ju från insthagrahm ds.

Datum

2012-08-06

Publicerat i

Bilder

Kommentarer

+ 0

Bilder

His dark materials

Allt för mycket lyssnandes till bokserien his dark materials resulterar i mycket isbjörnar och norrsken.
 
Böckerna rekommenderas för övrigt varmt, och för er som vill läsa på svenska, heter serien den mörka materian. Första boken heter guldkompassen (känns det igen?)

Datum

2012-08-06

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Kvalitetsstarkt smink till förmånliga priser


En enormt stor del av gymnasietiden spenderade jag på att arbeta med ett sminkföretag jag och två tjejer till startade. Vi tillverkade smink designat att passa de med begränsad budget. Allt mynnade ut i en regionsmässa där vi kom på en tredjeplats för bästa UF-företag; vi fick till och med stå på scen i guldregn (DRÖMMEN!) så vi var mer än nöjda.
 
Den här affishen gjorde jag till mässan!
 
foto: jag
modell: ellen l
produkter: läppstift och mineralfoundation från MMB 
 
ps. kolla in vår hemsida! mmbuf.se