REBECCA

Pluggar grafisk design, chefar över tidning, copywritar, illustrerar och dricker kaffe. Om dagarna gör jag Norrköpings gator osafe och snyggskriver om vardagens begivenheter. Här hittar du en del av det jag skapat; för hand, eller med adobes kreativa suit som vapendragare. Tja! [Läs mer]

Datum

2012-07-31

Publicerat i

Bilder

Kommentarer

+ 1

Bilder

the scribble project

Har ni hört talas om TSP förut? Det går helt enkelt ut på att man tar en färdig mall och fyller i vad man vill, hur man vill. Människor från hela världen gör det, och jag skickade in en bild för ett halvår sedan ungefär.Det är så himla roligt!
 
Det finns typ tre mallar att välja på, och om du inte vill rita så kan du ju alltid kolla på vad andra har gjort. Inspiration som heter duga, kan jag lova! 
 
Ni hittar hemsidan här:
 http://thescribbleproject.blogspot.se

Datum

2012-07-30

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

inredningsdetaljer och sånt

 Eftersom att jag flyttar inom kort, går hjärnan på högvarv hela tiden och stressen är ett faktum: vad ska jag ha med mig? vart ska jag bo? osv osv. 
Men en trevlig sak med flytten är så klart att jag får inreda ett helt eget place! I alla fall i den mån tills pengarna tar slut, hehe. 
 
Jag tänker mig i alla fall en palett i vitt, ljusgrått och beige, med plommonlila som kontrastfärg på diverse småsaker. Tror det kan bli rätt fett.
 
från följande ställen:
grå matta: ikea
vit stol: lammhult
svart träram + filt: åhléns (de har jättemycket snyggt!)
plommonfärgade ljuslykor: iittala

Datum

2012-07-30

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Mitt namn är Rebecca

 
 
Tjena, tjena! För att inte redan från första stund bjuda på extremt ointressant läsning, tänker jag fatta mig kort. Bear with me!
 
Jag är en 18-årig tjej som brinner för allt som är kreativt och kul. Innnan sommaren tog jag studenten efter tre underbara år på tekniklinjen med inriktning design i Jönköping, och nu i augusti tänker jag vidga mina vyer och flytta till Norrköping. Där ska jag studera GDK (grafisk design och kommunikation), vilket jag tror kommer bli rättså awesome.
 
Jag mår som allra allra bäst när solen är framme, gärna sittandes på en mysig uteservering med en latte och några nära vänner tills stängningsdags. Jag älskar att prata! (kanske kroppen som överkompenserar från mina år som lite blygare?)
 
 
På förstaplatsen inom kategorin favoritfilm trängs titlar som Harry Potter, LOTR och Donnie Darko, favoritserierna är New Girl, Avatar och Game of Thrones och efter skolan ska jag dedikera mitt liv åt att göra den perfekta Mojiton. Och kanske något mer vid sidan om. Puss!