REBECCA

Pluggar grafisk design, chefar över tidning, copywritar, illustrerar och dricker kaffe. Om dagarna gör jag Norrköpings gator osafe och snyggskriver om vardagens begivenheter. Här hittar du en del av det jag skapat; för hand, eller med adobes kreativa suit som vapendragare. Tja! [Läs mer]

Datum

2012-09-27

Publicerat i

Random

Kommentarer

+ 0

Random

Sitter på stand-up

En torsdagskväll som denna kan exempelvis spenderas på awesome stand-up med awesome komiker! Efter ca 2 timmar ömsom fyndig, ömsom myyyckeeet mörk humor har ont i skrattmusklerna kan jag säga.

Trots allt måste jag nog säga att kvällens pris går till min pommestallrik. Såsen var livets ljuva nektar! Adjö.

 

Datum

2012-09-27

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Världens godaste gryta

Om man har lång lunch och bor 30m från skolan, så kan man gå hem och laga mat. Då kan man till exempel laga livets gryta! Också kan man kanske göra såhär:

1) Hacka en halv gullök och en vitlöksklyfta. Bryn i en kastrull.
2) Måtta upp 200g röda linser och häll i.
3) Ös på ca 3 dl vatten. Allt eftersom linserna absorberar vattnet så kommer du få hälla på mer. Jag hade i kanske 6 dl totalt.
4) Tillsätt typ 1 tsk sambal och kanske 1,5 matskedar ajvar.

Rör om och låt koka tills linserna har en bra kondisens (inte hårda och inte för mjuka). Ät och NJUUUUT!

 

Datum

2012-09-26

Publicerat i

Random

Kommentarer

+ 0

Random

Ett hopplöst beroende

Jag är inte stolt över det, men jag har ett sjukligt behov av att lägga upp bilder på vad jag äter på instagram. Och då kan jag ju lika väl lägga upp det här med heheh. Nu var ju detta några timmar sen, men i min mage ligger just nu i alla fall squash, halloumi och potatis. Gott gott!

 

Datum

2012-09-26

Publicerat i

Random

Kommentarer

+ 1

Random

Gulköttiga nektariner

Idag när jag kom hem från skolan fann jag att en av mina underbara nektariner hade dött. Smärtan var enorm! Tankarna for runt i mitt huvud; varför åt jag dig inte tidigare när du var frisk, lilla nektarin? Varför!? 


Det är i såna här situationer jag betvivlar existensen av en "högre makt". Jag menar - vilket slöseri av mat! Det fick bli soptunnegraven. RIP.

 

Datum

2012-09-25

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

Codfish Joe

 
En av gångerna jag såg Hunger Games så laddade vi ned subtitles, eftersom att vi åt chips och man hör fasen inget om man äter chips. Men texten visade sig vara jättekonsig; ungefär som att personen som textade bara kollat på munrörelserna och struntade i handligen över huvud taget. Long story short - filmen fick en helt annan vändning och det var ungefär som det här klippet jag hittade på tuben. Såååå himla kul!! 

Datum

2012-09-25

Publicerat i

Bilder

Kommentarer

+ 0

Bilder

Stora citroner gula

Halli hallå. Kvällens tillstånd är superglad och supernyfiken, eftersom att jag har ett gäng busiga kompisar som har varit på oväntade strapatser, så att säga. Sprängs snart ungefär. Tänkte dock försöka lugna mina närver genom en (brukar bli fler) kopp te och lite lösgodis. Och ett avsnitt happy endings (brukar även de bli fler).
Men som ni vet; finns det plugg så finns det annat att göra!
 
Angående bilden fick jag ett ryck igår och knåpade ihop den. Har väl tänkt att använda den på bloggisen inom en snar framtid så stay tuned, kompisar. 
 

Datum

2012-09-25

Publicerat i

Bilder

Kommentarer

+ 0

Bilder

Repris från en solig dag i juni

Alldeles strax ska jag traska iväg till skolan för lite jobb i maccis; tänkte bara slänga in en bild jag gjorde för ett tag sedan. Jag saknar min scanner för övrigt - det är sjukt svårt att få målade bilder att se snygga ut när man fotograferar dom. Jag kanske får skaffa mig en ny. 
 
Hennes konturer är i alla fall gjorda med pigment liner 0.1 och 0.2. Färgerna är akvarell.

Datum

2012-09-24

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 0

Blogg

ett vinnande koncept

Måndagens länktips: nick gage cats
Nicolas Cage's ansikte på katter. Ändlöst kul, mina vänner. Eller ja, i alla fall tills sidan tar slut. Speciellt om man, som jag, druckit kaffe och är EXALTERAD! (seriöst, varför? blir helt knäpp)

Sen kan ni googla nick cage cats. Och skratta lite till. Var så goda.
 
img_src
 
 

Datum

2012-09-24

Publicerat i

Random

Kommentarer

+ 0

Random

In på småtimmarna

 

Hey på er. Har suttit här i soffan så fint i cirka tusen år och lusläst kurslitteratur. Har även strukit under viktiga ord med min gröna penna. Och så blev det natt helt plötsligt. Skumt det där. 
Tur att det är något roligt jag pluggar!

PS. kan höra min granne kissa. fetttt.  

Datum

2012-09-22

Publicerat i

Blogg

Kommentarer

+ 1

Blogg

Här kan man vara

 
Dethär är ingen fotoblogg, men när man sitter hemma med ett mount läxberg som man borde ta tag i, och regnet forsar utanför, ja då älskar man ju att plåga sig själv med bilder från utlandssemestrar. Det är ju bara så. Bilderna är från trippen till mexico jag gjorde i början av 2012. Där chillade jag bland annat på paradisstrand efter paradisstrand, samt hängde med ascoola sköldpaddor. Typ så.